Leuk dat je mijn website bezoekt en ik hoop dat je vindt wat je zoekt. Mocht dat niet zo zijn dan kun je mij altijd mailen of bellen voor meer informatie.

Ik ben Marleen, yogadocent en moeder van twee dochters. Een aantal jaren geleden kwam ik voor het eerst in contact met yoga. Door mijn hectische baan destijds als directiesecretaresse ontstond bij mij de behoefte aan meer rust en balans. Door de fysieke inspanning van yoga en het verstillen van het denken kwam ik tot geestelijke ontspanning. Wow wat voelde dat toen fantastisch, hier was ik dus al die tijd naar op zoek.

In 2016 heb ik de stap genomen om op de mat te staan als yoga teacher.

De opleiding 200-uur Vinyasa yoga teacher training bij De Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos  (Yoga Alliance gecertificeerd) heb ik inmiddels afgerond. Daarnaast heb ik een verdiepingscursus gevolgd bij Rob Hess “Building on the asanas”.

Ik ben leergierig en ben nooit uitgeleerd. Ik volg regelmatig lessen bij verschillende yoga docenten om mijn kennis en ervaring te verdiepen.

Yoga betekent voor mij de mooiste ontdekkingsreis die je jezelf kunt geven: een reis naar de kern van je innerlijke kracht. Je hoeft niet dun, flexibel, spiritueel of wat dan ook te zijn om ermee te beginnen. Je lichaam wordt krachtiger en soepeler, je gaat je prettiger en gemakkelijker bewegen en je geest komt tot rust.

Inmiddels geef ik sinds 2017 met ontzettend veel plezier yoga les op diverse locaties en workshops op maat.

De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan (en nog steeds op doe want we raken nooit uitgeleerd!), wil ik graag delen met anderen. Tijdens de les nodig ik je uit jouw mogelijkheden te ontdekken,         te (h)erkennen waar je grenzen liggen en bewustwording te creëren. Bij het oefenen keert de aandacht naar binnen en word je je bewust van je lichaam, adem en geest op dat moment. De oefeningen verschillen per les; soms zacht en ontspannende asana’s (yin), dan weer krachtig en uitdagende asana’s (yang). Maar altijd met liefde en compassie voor jezelf.

Ik zie je graag op de mat. Namasté!