Power Vinyasa is een actieve en dynamisch vorm van yoga waarbij we alle houdingen op een vloeiende manier aan elkaar verbinden. We nemen hierbij onze aandacht en ademhaling mee in de bewegingen. De flow maakt het lichaam los, afvalstoffen worden uit het lichaam afgevoerd, je bouwt spierkracht op, je krijgt nieuwe energie en er ontstaat ontspanning en geestelijke rust.

 

Dit is een yogavorm die erg goed past bij mensen die van actieve en inspannende beweging houden. Tijdens de Power Vinyasa -lessen worden de spieren juist flink verlengd en er wordt meer ruimte gecreëerd. Hierdoor krijg je een mooie spieropbouw, waardoor het sporten beter en makkelijker gaat. Een perfecte combinatie voor het hele lichaam en geest.

Het lichaam wordt tijdens de les eerst goed opgewarmd, en ja er wordt gezweet. Tot slot wordt de intensiviteit van de asana’s afgebouwd en komen lichaam en geest na een dynamische inspanning (Yang) weer tot rust en ontspanning. Gedurende de les wordt er continue gewerkt aan de ademhaling. De ademhaling en de aandacht naar binnen brengen is de leidraad van de hele les.

 

Voor wie

Power Vinyasa is geschikt voor beginners én gevorderden. Voor iedereen die van een actieve en pittige les houdt. Voor mensen die graag yoga willen doen, maar ook willen voelen dat ze actief zijn bezig geweest.